Hiszünk a nőiesség varázsában!

Nem találsz az üzletekben megfelelő méretet? Esetleg unod már az egyszerű, jellegtelen fazonokat, és szeretnéd, ha a fehérneműd is tükrözné a stílusodat?

Látod, ezzel mi is pontosan így vagyunk!

Pontosan ezért hoztuk létre a webáruházunkat! Folyamatosan bővülő fehérnemű, fürdőruha, hálóing, pizsama és sportmelltartó kínálatunk minden igényt kielégít, az egyszerű daraboktól az alkalmi viseletig! Ráadásul nem csak az átlagos testalkatú nőkre, hanem a teltebb idomú, illetve a queen size méretekkel megáldott hölgyekre is gondolunk, így termékeink nagy méretben is rendelhetőek!

Cégünk 2005-ben alakult. Női fehérnemű és hálóruházat forgalmazásával foglalkozunk, melyeket elsősorban Lengyelországból és Bulgáriából importálunk.

Termékcsoportjaink különböző korosztály és árkategóriát képviselnek. Elsőosztályú, minőségi alapanyagból készülnek, melyek ötvözik a kényelmet az eleganciával.

AVA – lengyel fehérnemű márka, mely a teltebb hölgyekre szakosodott. Melltartóink egészen G kosárig elérhetőek és elég színes palettával rendelkezünk.

AFFECT – igazán közkedvelt bolgár hálóruha márka. Egyedi dizájn, bohókás figurák mellett kényelmes vonalvezetéssel és kellemes anyaggal hódít a hálóruha piacon.

DESISLAVA – igényes, nőies vonalú, főleg bőrbarát mikromodál alapanyagból, csipkével kombinált elegáns pizsamák, hálóingek és hozzá való köntösök, valamint szatén hálóruházat nagy szín választékkal.

PETKOV – 100% pamutból készült hálóruha, kedvező áron.

TYAPTI – elegáns, szexi bodyk alkalomra és mindennapokra.

VENERASTYLE – fiatalos melltartók, hozzá illő alsóval, pamut trikók, csipkés baby-dollok, toppok, bodyk.